Şehit Polis Mehmet Çelik Anaokulu
YEŞİLOVA MAH. 4016 SK. JANTSA KARACAOĞLAN ORTAOKULU BLOK NO 5 BORNOVA / İZMİR

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren, aynı zaman da sevgi ve hoşgörü ile herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmak kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde eğitim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim